Ontdek alle webinars van 2023!

Herbekijk hier alle opnames van de voorbije webinars. Tijdens deze webinarreeks besproken we enkele trends die je niet wilt missen!

  • Bouw een waardevolle klantenbasis 
  • ChatGPT in actie
  • 360° Marketingaanpak
  • Automatiseer je documentenstromen
  • Processen automatiseren. Zo bouw je meer waarde op voor je onderneming

Bouw een waardevolle klantenbasis 

20/06/2023

Klantensegmentatie: Leer hoe je jouw ideale klantprofiel creëert en gebruikt om effectief te segmenteren en prioriteit te geven aan de beste klanten voor jou.

Klantenbinding: Ontdek strategieën om sterke relaties met je klanten te ontwikkelen en ze voor de lange termijn te behouden.

Klantenkennis: Leer hoe je eenvoudig zeer waardevolle inzichten verzamelt over je klanten

Communicatie: Online communicatietechnieken om goed te informeren en de juiste klanten aan te trekken.

ChatGPT in actie

18/7/2023


Ontdek hoe je je efficiëntie verhoogt, je klantenservice verbetert en waardevol advies krijgt met onze nieuwe Challenge. In een steeds meer gedigitaliseerde wereld is het essentieel om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën die uw bedrijf kunnen helpen groeien. Daarom nodigen we je uit voor onze gratis webinar over de kracht van kunstmatige intelligentie (AI) en ChatGPT.

360° Marketingaanpak

10/10/2023

We leggen je uit hoe je nu sneller en efficiënter dan ooit je kennis ontsluit, makkelijk content maakt, daardoor klanten aantrekt, je serviceniveau verhoogt en klantendata capteert tot in je klanten of beheersoftware. Mede dankzij software die AI gebruikt kan dit beter en efficiënter dan ooit tevoren. Onze experten leggen je uit hoe je het aanpakt en zoomen samen met onze partners in op de strategie en de oplossingen waarmee je aan de slag kan. We tonen je concrete voorbeelden aan de hand van cases. Zo leren we je onder meer hoe een website de juiste doelgroep aantrekt, geïnteresseerde klanten overtuigt en hen uitnodigt zich te registreren of vragen te stellen aan een klantgerichte chatbots die je kan laten ontwikkelen.

Automatiseer je documentenstromen

7/11/2023


Ben jij je bewust van de directe en indirecte kosten verbonden aan je huidige documentenstromen? Veel ondernemers denken ten onrechte dat digitaliseren simpelweg betekent overschakelen naar e-mail. Maar het is zoveel meer dan dat. Samen met onze experts zijn we dieper ingegaan op hoe je de huidige stromen kunt identificeren, welke handelingen geautomatiseerd kunnen worden en hoe je de communicatie aanpast op basis van de voorkeuren van je ontvangers. Of je nu communiceert met andere bedrijven of particulieren, we tonen je hoe je de stroom voorspelt, installeert en optimaliseert voor een vlotte en effectieve communicatie. We gingen in gesprek met Thomas Verplancke van Corilus, zodat we samen kunnen leren uit de voorbeelden van deze boeiende case.

Processen automatiseren. Zo bouw je meer waarde op voor je onderneming

19/12/2023

In deze live infosessie lieten we zien hoe je processen in kaart brengt en op zoek gaat naar efficiëntiewinsten in je documentenstromen. We verkennen de cruciale rol van procesautomatisering in het opbouwen van meer waarde voor je onderneming. Zo ontdek je hoe je door het overlaten van essentiële processen aan specialisten je bedrijf efficiënter en kosteneffectiever kunt maken.

Veel ondernemers zoeken naar manieren om kosten te besparen en hun bedrijfsvoering te stroomlijnen. Met onze experts duiken we in de wereld van procesautomatisering van documenten en postbeheer, en laten we zien hoe je met slimme oplossingen zoals Easypost Connect en Classic tijd en geld bespaart.