Samen met onze partners helpen wij jou digitaliseren

Bij de Digital Academy helpen wij jullie op een heel praktische manier  digitaliseren. Toen we onze partners contacteerden om uit te leggen hoe we de accountants willen helpen met hun digitale stappen en hoe we dat aanpakken met onze webinar reeks, was de samenwerking snel geklonken. Hieronder vertellen we met veel trots  wie onze partners zijn en welke rol zij spelen in de ideale digitale puzzel voor de accountant.

Onze media partner

"dVO" of "de Vlaamse Ondernemer" is in de voorbije 30 jaar uitgegroeid tot een onmiskenbare “tool” en informatiebron voor bedrijfsleiders, ondernemers en hun medewerkers, met bijzonder hoge nadruk op de KMO. Eén van de uitgangspunten van de veertiendaagse publicatie is de actualiteit in het bedrijfsleven van heel dichtbij te volgen. Daarnaast wordt aan bedrijfsorganisaties een platform geboden om zichzelf en hun producten en/of diensten aan de buitenwereld voor te stellen.

Onze Gold Solution Partner

Software voor kmo en accountant

Met Adsolut van Wolters Kluwer digitaliseert en automatiseert u tijdsintensieve bedrijfsprocessen zoals boekhouding en facturatie, aan- en verkoopbeheer, planning, voorraadbeheer, crm, documentbeheer,… in één compleet ERP-pakket. Vooral kmo’s met complexe administratieve en/of logistieke processen, zoals groothandels, maakbedrijven, service-, installatie- en bouwbedrijven, of accountantskantoren boeken grote efficiëntie- en kwaliteitswinst.

De Adsolut software wordt in België ontwikkeld voor ondernemers en accountants. Wolters Kluwer is uw trouwe partner en begeleidt uw bedrijf doorheen het digitaliseringsproces. Van begin tot einde, met opleiding en ondersteuning op maat, in de eigen taal en door lokale consultants.

Onze Silver Solution Partners

“Jouw partner voor de beste online visibiliteit!”
identityBuilding is in enkele jaren uitgegroeid tot dé toonaangevende ontwikkelaar van de enige online “LOKALE” zoekmotor. Voor de optimalisatie van haar data bestaan er samenwerkingen met de lokale besturen (uw stad of gemeente). Door deze synergie stuurt het lokaal bestuur de ondernemer een gepersonaliseerde brief en garandeert deze actie het vertrouwen van de ondernemer. Het grote belang voor het versterken van de lokale economie is gebleken tijdens de coronacrisis. Ondernemers konden de vele inspanningen en maatregelen door de lokale besturen in deze periode in het bijzonder waarderen. Zowel gebruikers als ondernemers die intussen kennis maakten met www.100procentlokaal.be zijn het erover eens dat er geen enkel andere mogelijkheid bestaat om lokaal alle ondernemers te kunnen vinden. Ontdek meer hier!

Willow is de ultieme sociale media-oplossing voor B2B dienstverleners.

Willow zorgt voor de inspiratie, wij voor onze expertise. Willow's tool en coaches zorgen ervoor dat je altijd weet wat, hoe en wanneer je moet posten. Van eenvoudig inplannen tot content inspiratie en glasheldere analytics. Ze verschenen onder meer al in De Tijd en Trends.

Businezz Booster is een Belgisch bedrijf van ondernemers voor ondernemers. We helpen bedrijven groeien door aantrekking van nieuw sales talent, ontwikkeling van de interne vaardigheden en ondersteuning in de digitale transformatie. Dit doen we via Sales Recruitment, Strategisch Advies ‘Employerability’, Coaching & Training en onze Digital Academy. Via deze aanpak profileren we ons als commerciële compagnon de route met als doel de Businezz van onze klanten en onze kandidaten op een kwalitatieve manier te helpen boosten.

Teamleader is een snelgroeiende SaaS scale-up met hoofdzetel in Gent, België.

 Onze vestiging in Amsterdam meegerekend, telt ons team vandaag meer dan 200 medewerkers.

Met twee work management producten en een klantgerichte ingesteldheid hielpen we al meer dan 15.000 Europese ondernemers verkopen, factureren en organiseren op één plaats. Zo krijgen ze meer gedaan met minder gedoe.

KMOdynamoo is een contentmarketingbureau dat van uw bedrijf en merk een icoon maakt. Wij kruipen in uw huid en die van uw bedrijf, gieten uw verhaal in de juiste vorm en kiezen de juiste kanalen. Met inhoud die informeert, inspireert én rendeert. Get your story out!

Ook partner worden?