Digital Academy

Samen met ondernemers naar concrete resultaten

Je business digitaal boosten

De visie van de Digital Academy is zorgen voor de meest resultaatgerichte digitale opleiding voor ondernemers, waarbij we je heel concreet vooruit helpen. Geen theorie maar een zeer praktische aanpak met maandelijkse Challenges die je onmiddellijk toepast. In één jaar leren we je alles bij over sterk online communiceren en je digitaal efficiënt organiseren met de juiste software.


Dankzij ons E-learning platform kan je live met ons aan de slag of kijken naar de opnames van onze videolessen. Als ondernemers motiveren we elkaar met onze maandelijkse Challenges en wissel je kennis en ervaring uit in onze Academy Club waar al je vragen welkom zijn. Met onze partners kan je onmiddellijk en heel concreet aan de slag om de online marketing en digitale efficiëntie tips onmiddellijk uit te voeren.

Wat onze Digital Academy klanten zeggen

Frederik was echt onze motivator en begeleider! 


We zijn er samen in geslaagd om ons digitaal pad in kaart te brengen en een oplossing uit te rollen naar onze klanten.  Daardoor lopen we  voor op de vraag om efficiënt samen documenten te verzamelen. Vooral de begeleiding naar het doen was voor ons een belangrijke en zo zijn we in een korte periode sterk vooruit gegaan. Toffe samenwerking!!

Barbara Goosse - AccFides

Zeer duidelijk gebracht, een echte aanrader dus!

Tijdens de webinars van DigitalBroker van de Businezz Booster Digital kwamen zaken aan bod die we zelf nog niet uitgediept hadden en toch interessant bleken. Van een aantal maken we nu ook zelf gebruik.


De webinars waren zeer duidelijk en op een aangename manier gebracht, een echte aanrader dus!Costantino Micucci - Sidefish

Ik raad jullie aan om dit ook te volgen!

Tijdens de webinars kreeg je echt het gevoel dat je dingen zou bijleren. Het leuke eraan was dat de communicatie echt top was tussen spreker en kijkers, de communicatie tussen de volgers was ook heel top. Eenmaal je een vraag stelde kreeg je heel snel antwoord waardoor het heel interessant bleef. De kwaliteit van de webinars is ook fantastisch!Nico Bruyninckx - Crelan

Van ondernemers voor ondernemers

Businezz Booster helpt bedrijven groeien door aantrekking van nieuw commercieel talent, ontwikkeling van de interne vaardigheden en ondersteuning in de digitale transformatie. Dit doen we via Sales Recruitment, Staffing van Freelance Recruiters, Coaching & Training en onze Digital Academy. Via deze aanpak profileren we ons als commerciële compagnon de route met als doel de Businezz van onze klanten op een kwalitatieve manier te helpen boosten.


Naar onze kandidaten toe profileren we ons graag als carrièrepartner en gaan we persoonlijk aan de slag om een grondige analyse te maken van de talenten, vaardigheden en ambities. Na een grondige screening begeleiden we onze kandidaten in de selectie van een potentiële nieuwe werkgever en de voorbereiding van het sollicitatiegesprek. 


Door onze jarenlange ervaring als salesmanager kunnen we een relevante inschatting maken van de verwachtingen, cultuur en de attitude van zowel kandidaat, alsook opdrachtgever. Vanuit deze ervaring gaan we met veel enthousiasme aan de slag om te streven naar een ideale match.

Neem contact met ons op