Transformeer je kantoor: leer hoe je de juiste klanten aantrekt en behoudt

Neem deel op 20 juni van 10u - 12u aan onze gratis webinar: "Focus op de juiste klanten en hoe je die vervolgens aantrekt". Deze webinar is de eerste in onze nieuwe Challenges-reeks.


Wat je mag verwachten:


  • Klantensegmentatie: Leer hoe je jouw ideale klantprofiel creëert en gebruikt om effectief te segmenteren en prioriteit te geven aan de beste klanten voor jou.

  • Klantenbinding: Ontdek strategieën om sterke relaties met je klanten te ontwikkelen en ze voor de lange termijn te behouden.

  • Klantenkennis: Leer hoe je eenvoudig zeer waardevolle inzichten verzamelt over je klanten

  • Communicatie: Online communicatietechnieken om goed te informeren en de juiste klanten aan te trekken.


Deze webinar wordt gepresenteerd door Frederik De Wachter. De webinar erkend door ITAA, telt het voor 2 uur permanente opleiding en is onderdeel van een Challenge met twee aansluitende webinars op dinsdag 27 juni om 10u en donderdag 29 juni om 10u.


Ben je klaar om je klantenrelaties te verbeteren en je praktijk te laten groeien? Schrijf je dan nu in!


UW GASTHEER, FREDERIK DE WACHTER

In juni 2017 werd Businezz Booster opgericht door een groep ervaren ondernemers met als missie om ondernemers te boosten naar betere resultaten. We brengen ondernemers bij elkaar, reiken de kennis aan  en helpen je mee naar een concrete resultaten.

Onze digitale expert Frederik De Wachter is al vier decennia betrokken bij de digitale (r)evolutie en heeft bij Businezz Booster de E-learning platformen Sterk Digitaal, Digital Broker en de Digital Academy succesvol uitgebouwd dankzij onze digitale aanpak, online communicatie en lead generatie met  intussen meer dan 60 webinars en  7.000+ deelnemers. Ook wij organiseren ons efficiënt met de juist software, tools en digitale boekhouding. We hielpen meer dan 500 ondernemers met onze  tips als Digitale Expert bij de Digitale Versnelling van Telenet. Nu delen we graag al onze kennis en gaan we samen met jou aan de slag in onze Challenges.

Wat ons écht drijft? Jou als ondernemer mee helpen naar heel concrete digitale resultaten, zodat jij je klanten nog sterker kan adviseren en dienen Zo creëer waarde voor je team, je onderneming en jezelf.


  • Concrete tips waar je onmiddellijk resultaat mee boekt
  • Op basis van onze ervaring en die van honderden collega's
  • Straal professionalisme uit en focus je op de meest waardevolle klanten
null

30 jaar

Expert in digitalisering

500+

Advies sessies

60+

Webinars voor accountants

7.000+

Deelnemers
Vooral doen!

Vooral de begeleiding naar het doen was voor ons een belangrijke en zo zijn we in een korte periode sterk vooruit gegaan. Frederik was echt onze motivator en begeleider hiervoor! Toffe samenwerking!

 Barbara Goosse - AccFides

Zeer interessant 

Zeer duidelijk gebracht, een echte aanrader dus! Er kwamen zaken aan bod die we zelf nog niet uitgediept hadden en toch interessant bleken. Van een aantal maken we nu ook zelf gebruik.

Costantino Micucci - Triple A Solutions

Fantastisch 

k raad jullie aan om dit ook te volgen! De kwaliteit van de webinars is fantastisch, je leert echt dingen bij, krijgt heel snel antwooren op vragen en de interactie is top.


Nico Bruyninckx - Crelan