Video Aspect Ratio: 4:1

Neem je kantoor en medewerkers mee in de digitale transformatie

Start hier

Dag-opleiding Sterk Digitaal

De digitalisering blijft snel vooruit hollen. Dat brengt uitdagingen en opportuniteiten met zich mee, zowel voor je kantoor als voor de medewerkers. Voor hen gaat het ook snel, en dan kan het al eens aangenaam zijn om een opleiding te krijgen vol leuke, bruikbare en praktische digitale tips, zowel voor op kantoor als thuis. Een opleiding die ook fun mag zijn en waar we digitalisering in een leuk daglicht zetten doordat je meer begrip krijgt van nieuwe technologieën, inzichten krijgt hoe je er zelf voordeel kan uithalen, en hoe je dat kan gebruiken in samenwerking met je collega’s en klanten.

Ga je samen met ons en je collega ondernemers de uitdaging aan?

Samen naar een concreet resultaat

We hebben  voor jouw kantoor en medewerkers een heel concreet programma uitgewerkt:

Deel 1 (halve dag) 

 • Intro in de digitalisering met leuke en direct bruikbare tips
 • De customer journey, hoe ziet de klant jullie kantoor
 • Hoe digitaal samenwerken met de klant een win-win is en kan zijn
 • Sociale media en hoe ermee omgaan voor thuis of op kantoor, ervan gebruik maken, interessante communities en je zo nodig ervan afschermen
 • Zo maak je verrassend eenvoudig waardevolle online inhoud die je zelfs tijd kan besparen
 • Met live demo hoe je makkelijk een video’s maakt voor een, of al je klanten


Deel 2 (halve dag)

 • Wat is de cloud, en hoe kan je daar zelf ook heel handig gebruik van maken
 • Tools en tips voor dagelijks gebruik software op het kantoor, over email, informatie delen etc… 
 • Gesprek over de uitdagingen en oplossingen van de Sterk Digitaal reeksen
 • Security tips en paswoorden gebruik, om je te behoeden voor hacking, phishing etc…
 • Inspirerende verhalen en live demo’s van nieuwe technologie zoals AI en ChatGPT
 • Leuke afsluiter met het delen van ervaringen en een quiz met tips

Flexibel en praktisch

 • Het makkelijkst is dat deze opleiding doorgaat in jullie kantoor. Als alternatief kan je zelf zorgen voor een locatie vlakbij of bespreken we dit samen.

 • De opleiding wordt in één keer gegeven, of kan opgesplitst worden in twee halve dagen. In dat geval proberen we de agenda efficiënt te combineren met andere verplaatsingen.

 • Het voordeel van een fysieke les ter plaatse, is dat je makkelijk kan ingaan op de vragen en interesses van de deelnemers. Daarnaast willen we dat de opleiding bijdraagt tot een positief gevoel van medewerkers ten opzichte van de digitalisering door meer inzicht en gebruiksgemak.

 • Het programma wordt voorbesproken en kan in functie van het kantoor wat aangescherpt worden naargelang de software die wordt gebruikt in het kantoor.


Budget

 • De Dag-opleiding Sterk Digitaal komt op 1.500 €. In dit budget zitten alle voorbereidende werkuren, de verplaatsingen en syllabus inbegrepen. Het bedrag op de offerte komt helemaal in aanmerking voor de KMO-portefeuille waardoor jouw investering voor dit adviestraject voor 30% gedragen wordt door de Vlaamse Overheid. Dit komt neer op een subsidiëring van € 450.

 • Hierdoor wordt de werkelijke investering voor dit advies: € 1.500 - € 450 = € 1.050

 • De opleiding is ITAA erkend en komt in aanmerking voor in totaal 8u permanente vorming.

 


Vragen?

 • Frederik De Wachter

 • Sterk Digitaal

 • frederik.dewachter@sterkdigitaal.be

 • +32 487 323 77360+

Succesvolle webinars

8000+

Deelnemers

500+

Advies sessies

9,6/10

Waardering

Hier kan je op rekenen

Een pak ervaring

Onze webinars, syllabussen en alle werkdocumenten die je ter beschikking krijgt zijn opgesteld door onze digitale experten en tot stand gekomen op basis van een pak ervaring: meer dan 50 webinars met meer dan 5.000 deelnemers en meer dan 500 individuele begeleidingen van ondernemers.

Concrete resultaten

Onze aanpak, webinars en lesmateriaal zijn er telkens op gericht om zo snel mogelijk tot heel concrete resultaten te komen. We leggen goed uit wat de strategie is, hoe je het aanpakt en geven je voorbeelden, een plan van aanpak, eBooks, checklists en templates waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.

Sterk samenwerken

We leren het snelst als we samenwerken en ervaring uitwisselen. Daarom krijg je toegang tot de Digital Academy en Businezz Booster Club, waar we samen aan de slag gaan. Je kan live interageren tijdens de webinars en bij elke Challenge hoort een webinar waar je zelf vragen stalt aan onze experten.

Van ondernemers, voor ondernemers

In juni 2017 werd Businezz Booster opgericht door een groep ervaren ondernemers met als missie om ondernemers te boosten naar betere resultaten. We brengen ondernemers bij elkaar, reiken de kennis aan  en helpen je mee naar een concrete resultaten.

Onze digitale expert Frederik De Wachter is al vier decennia betrokken bij de digitale (r)evolutie en heeft bij Businezz Booster de E-learning platformen Sterk Digitaal, Digital Broker en de Digital Academy succesvol uitgebouwd dankzij onze digitale aanpak, online communicatie en lead generatie met  intussen meer dan 50 webinars en  5.000+ deelnemers. Ook wij organiseren ons efficiënt met de juist software, tools en digitale boekhouding. We hielpen meer dan 500 ondernemers met onze  tips als Digitale Expert bij de Digitale Versnelling van Telenet. Nu delen we graag al onze kennis en gaan we samen met jou aan de slag in onze Challenges.

Wat ons écht drijft?Jou als ondernemer mee helpen naar heel concrete digitale resultaten, zodat jij je klanten nog sterker kan adviseren en dienen Zo creëer waarde voor je team, je onderneming en jezelf.

Dit zeggen onze deelnemers

Vooral de begeleiding naar het doen was voor ons een belangrijke en zo zijn we in een korte periode sterk vooruit gegaan. Frederik was echt onze motivator en begeleider hiervoor! Toffe samenwerking!
Barbara Goosse - AccFides
Zeer duidelijk gebracht, een echte aanrader dus! Er kwamen zaken aan bod die we zelf nog niet uitgediept hadden en toch interessant bleken. Van een aantal maken we nu ook zelf gebruik.
Costantino Micucci - Triple A Solutions
Ik raad jullie aan om dit ook te volgen! De kwaliteit van de webinars is fantastisch, je leert echt dingen bij, krijgt heel snel antwooren op vragen en de interactie is top.
Agentschap directeur Crelan
Nico Bruyninckx - Crelan

Brigitte Tonneau

Boekhoud- & Fiscaal Kantoor Tonneau

Digitaal efficiënt werken met de juiste software

Dankzij de Challenge van de Digital Academy van Businezz Booster hebben we in geen tijd belangrijke stappen vooruit gezet. We hebben nu een professionele website, trekken de juiste klanten aan en werken digitaal heel efficiënt. Én we leerden veel collega's kennen met wie we kennis uitwisselen. Super waardevol voor ons kantoor.