Actie loopt nog
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Video Aspect Ratio: 4:1

Samen je onderneming sterk digitaliseren?

Trek online de beste klanten aan en werk digitaal efficiënt

Start hier

Wil jij meer klanten en tijdswinst?

Hoe trek je online de beste klanten aan? Hoe automatiseer je je werking zodat het een tijdsbesparende en digitale stroom van inzichten wordt? Welke apps gebruik je ervoor? Deze belangrijke digitale opportuniteiten zorgen voor sterke online communicatie en een efficiënte werking - 2 onmisbare ingrediënten van een succesvolle onderneming.

10 keer samen leren, meteen doen en resultaten zien

Wij hebben al honderden ondernemers vooruit geholpen met concrete digitale stappen, advies sessies en webinars. We kennen de grootste uitdagingen en welke belangrijke stappen je moet zetten. En vooral hoe je dat heel concreet doet. Veel opleidingen en boeken blijven immers theorie, die je niet omzet in resultaatgerichte actie.

Daarom hebben we een heel praktisch programma opgezet waarmee je meteen samen met ons concrete stappen vooruit zet.

Onze Digital Academy Club is een complete oplossing voor iedere ondernemer die niet alleen digitaal vooruit wil, maar daar meteen ook de vruchten wil van plukken. We vliegen er samen in met een reeks van 10 Challenges die je onmiddellijk kan implementeren. Ga je samen met ons en je collega ondernemers de uitdaging aan?

Relax, samen naar een concreet resultaat

Het moeilijkste is het doen. Daarom hebben we voor jou een heel concreet programma uitgewerkt in 10 stappen.

 • Met heldere software keuzes die je concreet vooruit helpen;
 • Een heldere uitleg en strategie gebaseerd op jaren ervaring;
 • Meteen resultaat doordat je aan de hand van onze voorbeelden samen uitvoert;
 • Je wordt sterk digitaal en creëert waarde voor jou als ondernemer, je team en voor je onderneming;
 • 5 Challenges zorgen voor sterke online communicatie die de beste klanten aantrekt. Zo zorgen we voor goede inhoud op je website, sociale media, advertenties en nieuwsbrief met een online strategie die resultaten oplevert;
 • 5 Challenges doen je digitaal efficiënt werken om tijd uit te sparen, je goed te organiseren en de juiste inzichten te verzamelen. Denk aan goede team communicatie, organisatie en een digitale boekhouding;
 • In elke Challenge leggen we goed uit waarom, we tonen hoe je het doet en tijdens de Q&A kan je al je vragen stellen;
 • Je kiest zelf welke Challenges je live meedoet en de opnames blijven beschikbaar op ons Digital Academy E-learning platform;
 • Je leert alles samen met je collega ondernemers met wie je kan sparren, samenwerken en ervaring uitwisselen in onze Digital Academy Businezz Booster Club.

10 Digitale Challenges

Voor de digitalisering van jullie kantoor concreet te maken op basis van de volgende Challenges:

1. Je Google Mijn Bedrijf en klantenreviews opzetten

2. Goede informatie voor je klanten, o.a. via sociale media

3. Sterke communicatie met video's

4. Klanten adviseren

5. Software keuzes

6. Je (team) efficiënt organiseren met de juiste tools

7. Je workflows automatiseren met de juiste software

8. Veilig en slim werken in de cloud

9. Pre-accounting (samenwerken met je klanten)

10. Facturen uitsturen en goed opvolgen

Elke Challenge bestaat uit 3 webinars:

 • Webinar 1 met uitleg over de topic, hoe je dit kan aanpakken en welke stappen je daar best voor onderneemt
 • Webinar 2 met opvolging en verdere uitleg over de templates en tools die je kan gebruiken om je Challenge goed aan te pallen
 • Webinar 3 waarin je vragen kan stellen en we antwoorden geven


50+

Succesvolle webinars

5000+

Deelnemers

500+

Advies sessies

9,6/10

Waardering

Hier kan je op rekenen

Een pak ervaring

Onze webinars, syllabussen en alle werkdocumenten die je ter beschikking krijgt zijn opgesteld door onze digitale experten en tot stand gekomen op basis van een pak ervaring: meer dan 50 webinars met meer dan 5.000 deelnemers en meer dan 500 individuele begeleidingen van ondernemers.

Concrete resultaten

Onze aanpak, webinars en lesmateriaal zijn er telkens op gericht om zo snel mogelijk tot heel concrete resultaten te komen. We leggen goed uit wat de strategie is, hoe je het aanpakt en geven je voorbeelden, een plan van aanpak, eBooks, checklists en templates waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.

Sterk samenwerken

We leren het snelst als we samenwerken en ervaring uitwisselen. Daarom krijg je toegang tot de Digital Academy en Businezz Booster Club, waar we samen aan de slag gaan. Je kan live interageren tijdens de webinars en bij elke Challenge hoort een webinar waar je zelf vragen stalt aan onze experten.

Van ondernemers, voor ondernemers

In juni 2017 werd Businezz Booster opgericht door een groep ervaren ondernemers met als missie om ondernemers te boosten naar betere resultaten. We brengen ondernemers bij elkaar, reiken de kennis aan  en helpen je mee naar een concrete resultaten.

Onze digitale expert Frederik De Wachter is al vier decennia betrokken bij de digitale (r)evolutie en heeft bij Businezz Booster de E-learning platformen Sterk Digitaal, Digital Broker en de Digital Academy succesvol uitgebouwd dankzij onze digitale aanpak, online communicatie en lead generatie met  intussen meer dan 50 webinars en  5.000+ deelnemers. Ook wij organiseren ons efficiënt met de juist software, tools en digitale boekhouding. We hielpen meer dan 500 ondernemers met onze  tips als Digitale Expert bij de Digitale Versnelling van Telenet. Nu delen we graag al onze kennis en gaan we samen met jou aan de slag in onze Challenges.

Wat ons écht drijft?Jou als ondernemer mee helpen naar heel concrete digitale resultaten, zodat jij je klanten nog sterker kan adviseren en dienen Zo creëer waarde voor je team, je onderneming en jezelf.

Dit zeggen onze deelnemers

Vooral de begeleiding naar het doen was voor ons een belangrijke en zo zijn we in een korte periode sterk vooruit gegaan. Frederik was echt onze motivator en begeleider hiervoor! Toffe samenwerking!
Barbara Goosse - AccFides
Zeer duidelijk gebracht, een echte aanrader dus! Er kwamen zaken aan bod die we zelf nog niet uitgediept hadden en toch interessant bleken. Van een aantal maken we nu ook zelf gebruik.
Costantino Micucci - Triple A Solutions
Ik raad jullie aan om dit ook te volgen! De kwaliteit van de webinars is fantastisch, je leert echt dingen bij, krijgt heel snel antwooren op vragen en de interactie is top.
Agentschap directeur Crelan
Nico Bruyninckx - Crelan

De concrete resultaten van deze Challenge

 • Sterke online communicatie is key om de beste klanten aan te trekken. Je leert goede inhoud maken en plaatsen op al je digitale kanalen zoals je website, sociale media, advertenties en nieuwsbrief. Zo gaan we klanten aanpspreken, overtuigen, verwennen en tot fan maken voor je online mon-aan-mond reclame.
 • We maken samen goede posts en video's voor je sociale media en website.
 • We helpen je met keuzes om de beste applicaties en tools te gebruiken zodat je digitaal efficiëent werkt.
 • Zo zorgen we voor een goed georganiseerd team en digitale workflows waardoor je tijd wint, werk automatiseert, goede overzochten en inzichten creëert. We leren hoe we dankzij digitaal boekhouden meer waarde halen uit onze cijfers
 • Zo creëer je meer waarde voor je onderneming, voor je team, je klanten en voor jou als ondernemer.
 • We werken samen een plan van aanpak uit en passen dat meteen toe, zodat je snel tot concrete resultaten komt.
 • Door telkens te werken met mini reeksen van 3 webinars, werken we stapgewijs van informeren naar uitvoeren. Al je vragen aanbod, zodat we zeker zijn dat je de lessen heel goed kan uitvoeren.  
 • Je kan terecht op onze Businezz Booster Digital Academy Club community, om al de lessen te herbekijken, je vind er de bijbehorende syllabus, eBooks, templates en praktisch materiaal.
 • We doen dit samen! In de community meer je je collega's kennen die ook aan de slag gaan en wisselen we ideeën, tips en best practises uit. 

Wat je mag verwachten

10 Challenges met telkens 3 webinars van 2u vol praktische tips, om met een plan van aanpak meteen concrete resultaten te boeken. Voor elke uitdaging:

- Alle info en een plan van aanpak

- Samen opvolgen en uitvoeren

- Q&A sessies waar je terecht kan voor al je vragen

Je krijgt heel wat praktisch lesmateriaal. Dankzij de toegang tot onze community kan je al de lessen herbekijken. Je krijgt een syllabus, onze  eBooks, templates om onmiddellijk mee aan de slag en praktisch materiaal.
Je wordt hierin begeleidt door onze Digitale Expert Frederik De Wachter aan wie je al je vragen kan stellen.
Je bent niet alleen! We werken samen en leren veel van elkaar, mede door onze Businezz Booster Digital Academy community waar je terecht kan voor alle praktische info en kan meepraten met je collega ondernemer. Zo leren we veel van elkaar.

En dan komen er nog enkele verassingen die je vooruit helpen als ondernemer en die we... nog niet gaan verklappen 🥳


Brigitte Tonneau

Boekhoud- & Fiscaal Kantoor Tonneau

Een aantrekkelijke website, uitstraling en digitaal efficiënt werken met de juiste software

Dankzij de Challenge van de Digital Academy van Businezz Booster hebben we in geen tijd belangrijke stappen vooruit gezet. We hebben nu een professionele website, trekken de juiste klanten aan en werken digitaal heel efficiënt. Én we leerden veel collega's kennen met wie we kennis uitwisselen. Super waardevol voor ons kantoor.


Word jij lid van onze club?

Actie

Jaarabonnement

1500,-

499,-

 • Maandelijkse Challenges
 • Toegang tot alle Challenges
 • Toegang tot de Digital Academy met opnames van alle Challenges
 • Toegang tot de Businezz Booster Club waarin je samenwerkt met collega ondernemers
Actie

Maandabonnement

49,-
 • Maandelijkse Challenges
 • Toegang tot alle Challenges
 • Toegang tot de Digital Academy met opnames van alle Challenges
 • Toegang tot de Businezz Booster Club en app waarin je samenwerkt met andere collega ondernemers 
Q&A (vragen en antwoorden)
 • Komen er naast de 10 Challenges nog andere?
  Yes, we starten meteen met 10 digitale Challenges: zo leren we je sterk online communiceren, efficiënt digitaal werken en helpen we je met concrete tips zodat je klanten aantrekt, goede inhoud maakt voor hen, je team sterk digitaal organiseert, tijd wint door productief te werken, digitaal samenwerkt met je klanten, een overzicht krijgt van interessante software en nog veel meer. Wat er meer komt bepalen jullie zelf: dankzij de community leren we snel welke uitdagingen voor jullie het belangrijkste zijn, en die zetten we mee in het programma. Zo leerden we recent dat dossierbeheerders versterken in hun rol en prijszetting ook belangrijke en waardevolle topics zijn.

 • Waarom is het aanbod zo goedkoop?
  Onze missie is om zoveel mogelijk ondernemers heel concreet digitaal vooruit te helpen. Daarom willen we een maximaal aantal ondernemers bereiken en hebben we dit eenmalige aanbod bedacht om in 2022 een mooie club uit te bouwen met wie we samen aan de slag gaan om kennis uit te wisselen.

 • Tot wanneer loopt deze actie?

  Deze actie loopt tot vrijdag 3 juni, dan sluiten we onze campagne onherroepelijk af omdat we weldra starten met de eerste Challenges. Als je van plan bent om dit jaar je kantoor digitaal te boosten, dan wil je dit buitenkansje niet missen.

 • Voor wie is deze opleiding bestemd?

  Elke ondernemer, groot of klein, en bij uitbreiding je medewerkers of stagiairs, zullen met deze Challenge heel concreet aan de slag kunnen om je eerste stap naar digitalisering te zetten.

 • Wat is het verschil tussen Sterk Digitaal en de Digital Academy?

  Sterk Digitaal is een platform voor accountants met webinars waarin we ervaring uitwisselen en software ontdekken. De Digital Academy van Businezz Booster is een E-learning platform en online community voor alle ondernemers, waar je opleidingen krijgt rond bepaalde uitdagingen, Challenges. Je krijgt telkens een online les met inzichten en aanpak, een sessie waarin we je tonen hoe het moet en het letterlijk ook samen uitvoeren, en een sessie waarin je al je vragen kan stellen. Daardoor zijn we zeker dat je de stappen concreet zet, met bijbehorende resultaten.

 • Kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Yes of course. Jij bepaalt of je graag met ons samenwerkt en hoe je betaalt: per jaar of maandelijks. Wil je je lidmaatschap opzeggen dat kan dat heel gemakkelijk en onmiddellijk door ons een mailtje te sturen waardoor je automatischer betaling per direct stopt.

 • Komt deze Challenge in aanmerking voor de KMO Portefeuille?
  Nee, alhoewel Businezz Booster een erkend KMO Portefeuille dienstverlener is, zou de administratie te veel werk vragen voor de waarde van deze Challenges. We hebben de prijs dan ook bewust zeer laagdrempelig gehouden, zodat we allemaal maximaal winnen met een voldoende groot aantal deelnemers.