Video Aspect Ratio: 4:1

Samen je verzekeringskantoor sterk digitaliseren?

Trek online de beste klanten aan en werk digitaal efficiënt

Start hier

Wil jij betere klanten en tijdswinst?

Hoe trek je online de beste klanten online aan? Hoe automatiseer je je werking zodat het een tijsbesparende en digitale stroom van inzichten wordt? Welke software gebruik je ervoor? Deze belangrijke digitale opportuniteiten zorgen voor sterke online communicatie en een efficiënte werking - 2 onmisbare ingrediënten van een succesvolle kantoor.

10 keer samen leren, meteen doen en resultaten zien

Wij hebben al honderden ondernemers vooruit geholpen met concrete digitale stappen, advies sessies en webinars. We kennen de grootste uitdagingen en welke belangrijke stappen je moet zetten. En vooral hoe je dat heel concreet doet. Veel opleidingen en boeken blijven immers theorie, die je niet omzet in resultaatgerichte actie.

Daarom hebben we een heel praktische programma opgezet waarmee je meteen samen met ons concrete stappen vooruit zet.

Onze Digital Academy Club is een complete oplossing voor iedere verzekeringsmakelaar die niet alleen digitaal vooruit wil, maar daar meteen ook de vruchten wil van plukken. We vliegen er samen in met een reeks van 10 Challenges die je onmiddellijk kan implementeren. Ga je samen met ons en je collega verzekeringsmakelaars de uitdaging aan?

Relax, samen naar een concreet resultaat

Het moeilijkste is het doen. Daarom hebben we voor jou een heel concreet programma uitgewerkt in 10 stappen.

 • Met heldere software keuzes die je concreet vooruit helpen
 • Een heldere uitleg en strategie gebaseerd op jaren ervaring
 • Meteen resultaat doordat je aan de hand van onze voorbeelden samen uitvoert
 • Je wordt sterk digitaal en creëert je waarde voor jou als ondernemer, je team en voor je kantoor
 • 5 Challenges zorgen voor sterke online communicatie die niet alleen de beste klanten aantrekt maar ze ook versterken met interessante kennis. Zo zorgen we samen voor goede inhoud en advies met een online strategie die resultaten oplevert
 • 5 Challenges doen je digitaal efficiënt werken om tijd uit te sparen, je goed te organiseren en de juiste inzichten te verzamelen voor advies. Denk aan goede team communicatie, organisatie en waardevolle rapportering.
 • Er zijn Challenges die specifiek gericht zijn op uitdagingen van verzekeringsmakelaars, zoals het samenwerkingsmodel met je klanten. Er worden regelmatig nieuwe uitdagingen toegevoegd, op aangeven van onze leden.
 • In elke Challenge leggen we goed uit waarom, we tonen hoe je het doet en tijdens de Q&A kan je al je vragen stellen
 • Je kiest zelf welke Challenges je live meedoet en de opnames blijven beschikbaar op ons Digital Academy E-learning platform
 • Je leert alles samen met je collega ondernemers en accountants met wie je kan sparren, samenwerken en ervaring uitwisselen in onze Digital Academy Businezz Booster Club.

10 Digitale Challenges

Voor de digitalisering van jullie kantoor concreet te maken op basis van de volgende Challenges:

1. De beste klanten aantrekken

2. Goede informatie voor je klanten

3. Sterke communicatie met video's

4. Klanten adviseren

5. Software keuzes

6. Je (team) efficiënt organiseren met de juiste tools

7. Met de juiste software workflows automatiseren

8. Veilig en slim werken in de cloud

9. Klantendata slim gebruiken 

10. Aandacht voor compliance

Elke Challenge bestaat uit 2 of 3 webinars:

 • Webinar 1 met uitleg over de topic e n strategie, hoe je dit aanpakt en welke stappen je daarvoor onderneemt
 • Webinar 1 of 2 waarin we tonen hoe we het doen, met opvolging en verdere uitleg over de templates en tools die je kan gebruiken om je Challenge goed aan te pakken
 • Webinar 3 met een Q&A waarin je al je vragen kan stellen en we antwoorden geven


50+
Succesvolle webinars
5000+
Deelnemers
500+
Advies sessies
9,6/10
Waardering

Hier kan je op rekenen

Een pak ervaring

Onze webinars, syllabussen en alle werkdocumenten die je ter beschikking krijgt zijn opgesteld door onze digitale experten en tot stand gekomen op basis van een pak ervaring: meer dan 50 webinars met meer dan 5.000 deelnemers en meer dan 500 individuele begeleidingen van ondernemers.

Concrete resultaten

Onze aanpak, webinars en lesmateriaal zijn er telkens op gericht om zo snel mogelijk tot heel concrete resultaten te komen. We leggen goed uit wat de strategie is, hoe je het aanpakt en geven je voorbeelden, een plan van aanpak, eBooks, checklists en templates waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.

Sterk samenwerken

We leren het snelst als we samenwerken en ervaring uitwisselen. Daarom krijg je toegang tot de Digital Academy en Businezz Booster Club, waar we samen aan de slag gaan. Je kan live interageren tijdens de webinars en bij elke Challenge hoort een webinar waar je zelf vragen stalt aan onze experten.

Onze missie: je sterk digitaliseren

In juni 2017 werd Businezz Booster opgericht door een groep ervaren ondernemers met als missie om ondernemers te boosten naar betere resultaten. Op Digital Broker brengen we al drie jaar verzekeringsmakelaars bij elkaar, reiken de kennis aan en helpen je mee naar een concrete resultaten.

Onze digitale expert Frederik De Wachter is al vier decennia betrokken bij de digitale (r)evolutie. Bij Businezz Booster hebben we een grote groep Businezz Partners met ervaring in de makelarij. We hebben we de E-learning platformen Digital Broker, Sterk Digitaal en nu de Digital Academy succesvol uitgebouwd dankzij onze digitale aanpak, online communicatie en lead generatie met  intussen meer dan 50 webinars en  5.000+ deelnemers. Ook wij organiseren ons efficiënt met de juist software, tools en digitale administratie. We hielpen meer dan 400 ondernemers met onze  tips als Digitale Expert bij de Digitale Versnelling van Telenet. Nu delen we graag al onze kennis en gaan we samen jou aan de slag in onze Challenges.

Wat ons echt drijft?Jou als verzekeringsmakelaar mee helpen naar heel concrete digitale resultaten, zodat jij je klanten nog sterker kan adviseren en dienen. En zodat je waarde kan creëren voor je klanten, je team, je kantoor en jezelf!

Dit zeggen onze deelnemers

Vooral de begeleiding naar het doen was voor ons een belangrijke en zo zijn we in een korte periode sterk vooruit gegaan. Frederik was echt onze motivator en begeleider hiervoor! Toffe samenwerking!
Barbara Goosse - AccFides
Zeer duidelijk gebracht, een echte aanrader dus! Er kwamen zaken aan bod die we zelf nog niet uitgediept hadden en toch interessant bleken. Van een aantal maken we nu ook zelf gebruik.
Costantino Micucci - Triple A Solutions
Ik raad jullie aan om deze Challenges ook te volgen! De kwaliteit van de webinars is fantastisch, je leert echt veel dingen bij, krijgt heel snel antwoorden op vragen en de interactie is top.
Agentschap directeur Crelan
Nico Bruyninckx - Crelan

De concrete resultaten van deze Challenge

 • Sterke online communicatie is key om de beste klanten aan te trekken en te dienen. Je leert goede inhoud maken en plaatsen op al je digitale kanalen zoals je website, sociale media, advertenties en nieuwsbrief. Zo gaan we klanten aanspreken, overtuigen, verwennen en tot fan maken voor je online mond-aan-mond reclame.
 • We maken samen aan waardevolle inhoud, adviezen, goede posts en video's voor je communicatie.
 • We helpen je met keuzes om de beste applicaties en tools te gebruiken zodat je digitaal efficiënt werkt.
 • Zo zorgen we voor een goed georganiseerd team en digitale workflows waardoor je tijd wint, werk automatiseert, goede overzichten en inzichten creëert. We leren hoe we dankzij digitaal boekhouden meer waarde halen uit onze cijfers
 • Zo creëer je meer waarde voor je onderneming, voor je team, je klanten en voor jou als ondernemer.
 • We werken samen een plan van aanpak uit en passen dat meteen toe, zodat je snel tot concrete resultaten komt.
 • Door telkens te werken met mini reeksen van 3 webinars, werken we stapsgewijs van informeren naar uitvoeren. Al je vragen aanbod, zodat we zeker zijn dat je de lessen heel goed kan uitvoeren.  
 • Je kan terecht op onze Businezz Booster Digital Academy Club community, om al de lessen te herbekijken, je vind er de bijbehorende syllabus, eBooks, templates en praktisch materiaal.
 • We doen dit samen! In de community meer je je collega's kennen die ook aan de slag gaan en wisselen we ideeën, tips en best practices uit. 

Wat je mag verwachten

10 Challenges met telkens 3 webinars van 2u vol praktische tips, om met een plan van aanpak meteen concrete resultaten te boeken. Voor elke uitdaging

- Alle info en een plan van aanpak

- Samen opvolgen en uitvoeren

- Q&A sessies waar je terecht kan voor al je vragen

Je krijgt heel wat praktisch lesmateriaal. Dankzij de toegang tot onze community kan je al de lessen herbekijken. Je krijgt een syllabus, onze  eBooks, templates om onmiddellijk mee aan de slag en praktisch materiaal.
Je wordt hierin begeleidt door onze Digitale Expert Frederik De Wachter aan wie je al je vragen kan stellen.
Je bent niet alleen! We werken samen en leren veel van elkaar, mede door onze Businezz Booster Digital Academy en Club community waar je terecht kan voor alle praktische info en kan meepraten met je collega verzekeringsmakelaars en ondernemers. Zo leren we veel van elkaar.

En dan komen er nog enkele verassingen die je vooruit helpen als verzekeringsmakelaar en die we... nog niet gaan verklappen 🥳


Brigitte Tonneau

Een aantrekkelijke website, uitstraling en digitaal efficiënt werken met de juiste software

Dankzij de Challenge van de Digital Academy van Businezz Booster hebben we in geen tijd belangrijke stappen vooruit gezet. We hebben nu een professionele website, trekken de juiste klanten aan en werken digitaal heel efficiënt. Én we leerden veel collega's kennen met wie we kennnis uitwisselen. Super  waardevol voor ons kantoor.


Word jij lid van onze club?

Actie

Jaarabonnement

1500,-

499,-

per jaar

 • Maandelijkse Challenges
 • Toegang tot alle Challenges
 • Toegang tot de Digital Academy met opnames van alle Challenges
 • Toegang tot de Businezz Booster Club en app waarin je samenwerkt met andere alle verzekeringsmakelaars en ondernemers
Actie

Maandabonnement

150,-
49,-
per maand
 • Maandelijkse Challenges
 • Toegang tot alle Challenges
 • Toegang tot de Digital Academy met opnames van alle Challenges 
 • Toegang tot de Businezz Booster Club en app waarin je samenwerkt met andere verzekeringsmakelaars en ondernemers 
Q&A (vragen en antwoorden)
 • Komen er naast de 10 Challenges nog andere?
  Yes, we starten meteen met 10 digitale Challenges: zo leren we je sterk online communiceren, efficiënt digitaal werken en helpen we je met concrete tips zodat je klanten aantrekt, goede inhoud maakt voor hen, je team sterk digitaal organiseert, tijd wint door productief te werken, digitaal samenwerkt met je klanten, een overzicht krijgt van interessante software en nog veel meer. Wat er meer komt bepalen jullie zelf: dankzij de community leren we snel welke uitdagingen voor jullie het belangrijkste zijn, en die zetten we mee in het programma.

 • Waarom is het aanbod zo goedkoop?
  Onze missie is om zoveel mogelijk verzekeringsmakelaars heel concreet digitaal vooruit te helpen. Daarom willen we een maximaal aantal kantoren bereiken en hebben we dit eenmalige aanbod bedacht om in 2022 een mooie club van ondernemers en verzekeringsmakelaars uit te bouwen met wie we samen aan de slag gaan om kennis uit te wisselen.

 • Tot wanneer loopt deze actie?

  Deze actie loopt tot begin augustus, want nadien starten we met de eerste Challenges. Als je van plan bent om dit jaar je kantoor digitaal te boosten, dan wil je dit buitenkansje niet missen.

 • Voor wie is deze opleiding bestemd?

  Elke verzekeringsmakelaar, groot of klein, en bij uitbreiding je medewerkers of stagiairs, zullen met deze Challenge heel concreet aan de slag kunnen om je eerste stap naar digitalisering te zetten. De opleidingen staan ook open voor ondernemers omdat ze veelal met dezelfde uitdagingen zitten. Tegelijk zijn er bepaalde topics zoals software keuzes, workflows automatiseren, klantendata slim gebruiken en aandacht voor compliance die exclusieve sessies zijn voor verzekeringsmakelaars.

 • Wat is het verschil tussen Digital Broker en de Digital Academy?

  Met Digital Broker organiseren we gratis webinars die gesponsord zijn door onze partners en waarin we ervaring uitwisselen en software ontdekken. De Digital Academy van Businezz Booster is een E-learning platform en online Community, waar je opleidingen krijgt rond een bepaalde uitdagingen, Challenges. Je krijgt telkens een online les met inzichten en aanpak, een sessie waarin we je tonen hoe het moet en het letterlijk ook samen uitvoeren, en een sessie waarin je al je vragen kan stellen. Daardoor zijn we zeker dat je de stappen concreet zet, met bijbehorende resultaten.

 • Kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Yes of course. Jij bepaalt of je graag met ons samenwerkt en hoe je betaalt: per jaar of maandelijks. Wil je je lidmaatschap opzeggen dat kan je dat heel gemakkelijk zelf in je online account.

 • Komt deze Challenge in aanmerking voor de KMO Portefeuille?
  Nee, alhoewel Businezz Booster een erkend KMO Portefeuille dienstverlener is, zou de administratie te veel werk vragen voor de waarde van deze Challenges. We hebben de prijs dan ook bewust zeer laagdrempelig gehouden, zodat we allemaal maximaal winnen met een voldoende groot aantal deelnemers.