ChatGPT in actie: verhoog de efficiëntie, snelheid en prestaties van je kantoor met AI

Ontdek hoe je je efficiëntie verhoogt, je klantenservice verbetert en waardevol advies krijgt met onze nieuwe Challenge


In een steeds meer gedigitaliseerde wereld is het essentieel om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën die uw kantoor kunnen helpen groeien. Daarom nodigen we je uit voor onze gratis webinar over de kracht van kunstmatige intelligentie (AI) en ChatGPT.


Wat kan je o.a. verwachten:

  • Introductie tot ChatGPT en AI: Ontdek wat ChatGPT is, hoe AI werkt en wat de verschillende toepassingen zijn
  • Hoe ChatGPT je heel concreet kan helpen: leer hoe AI de efficiëntie  verhoogt, hoe je tijd wint, snel waardevolle content maakt en advies krijgt bij  zakelijke beslissingen.
  • ChatGPT in actie op basis van eigen ervaring: zie hoe we zelf ChatGPT in gebruiken en wat de resultaten zijn. We delen onze prompts met je.
  • Hoe je ChatGPT implementeert in je kantoor: ontdek de basisprincipes, best practices, veelvoorkomende valkuilen, de mogelijke kosten en ROI.


Deze gratis live webinar wordt gebracht door onze digitale experten  Frederik De Wachter en Gianni Boone op dinsdag 22 augustus om 10u, en duurt maximum twee uur.Ben je klaar om advies te krijgen, sneller te werken en indrukwekkend goede content te maken? Schrijf je dan nu in!


Onze sprekers:

Frederik De Wachter en Gianni Boone

In juni 2017 werd Businezz Booster opgericht door een groep ervaren ondernemers met als missie om ondernemers te boosten naar betere resultaten. We brengen ondernemers bij elkaar, reiken de kennis aan  en helpen je mee naar een concrete resultaten.

Onze digitale expert Frederik De Wachter is al vier decennia betrokken bij de digitale (r)evolutie en heeft bij Businezz Booster de E-learning platformen Sterk Digitaal, Digital Broker en de Digital Academy succesvol uitgebouwd dankzij onze digitale aanpak, online communicatie en lead generatie met  intussen meer dan 60 webinars en  7.000+ deelnemers. Ook wij organiseren ons efficiënt met de juist software, tools en digitale boekhouding. We hielpen meer dan 500 ondernemers met onze  tips als Digitale Expert bij de Digitale Versnelling van Telenet. Nu delen we graag al onze kennis en gaan we samen met jou aan de slag in onze Challenges.

Wat ons écht drijft? Jou als ondernemer mee helpen naar heel concrete digitale resultaten, zodat jij je klanten nog sterker kan adviseren en dienen Zo creëer waarde voor je team, je onderneming en jezelf.


  • Concrete tips waar je onmiddellijk resultaat mee boekt
  • Op basis van onze ervaring en die van honderden collega's
  • Straal professionalisme uit en focus je op de meest waardevolle klanten
null

30 jaar

Expert in digitalisering

500+

Advies sessies

60+

Webinars voor accountants

7.000+

Deelnemers
Vooral doen!

Vooral de begeleiding naar het doen was voor ons een belangrijke en zo zijn we in een korte periode sterk vooruit gegaan. Frederik was echt onze motivator en begeleider hiervoor! Toffe samenwerking!

 Barbara Goosse - AccFides

Zeer interessant 

Zeer duidelijk gebracht, een echte aanrader dus! Er kwamen zaken aan bod die we zelf nog niet uitgediept hadden en toch interessant bleken. Van een aantal maken we nu ook zelf gebruik.

Costantino Micucci - Triple A Solutions

Fantastisch 

k raad jullie aan om dit ook te volgen! De kwaliteit van de webinars is fantastisch, je leert echt dingen bij, krijgt heel snel antwooren op vragen en de interactie is top.


Nico Bruyninckx - Crelan