Op welke manier klanten aantrekken?

Bekijk de gratis webinar!

Schrijf je in voor onze gratis webinar!

We geven je het antwoord met een duidelijke strategie en praktische voorbeelden.


We zetten je zo concreet mogelijk op weg en zorgen ervoor dat je een maximaal rendement haalt uit je communicatie inspanningen.


Van low hanging fruit resultaten tot een volleerde digitale strategie: je kiest zelf welke inspanningen je doelgericht aankan en uitvoert.


We leren je heel concreet hoe je zaken uitvoert en brengen de kennis aan boord om de taken uit te besteden aan een expert.


Zo geven we je de kennis voor een werkende online strategie en een sterk online communicatieplan


Wil je samen aan de slag? Dat kan ook met onze Digital Academy

50+

Succesvolle webinars

500+

Advies sessies

4000+

Deelnemers

1500+

Accountants

HIER KAN JE OP REKENEN

Een pak ervaring

Onze webinars, syllabussen en alle werkdocumenten die je ter beschikking krijgt zijn opgesteld door onze digitale experten en tot stand gekomen op basis van een pak ervaring: meer dan 50 webinars met meer dan 4.000 deelnemers en meer dan 500 individuele begeleidingen van ondernemers.


Concrete resultaten

Onze aanpak, webinars en lesmateriaal zijn er telkens op gericht om zo snel mogelijk tot heel concrete resultaten te komen. We leggen goed uit wat de strategie is, hoe je het aanpakt en geven je voorbeelden, een plan van aanpak, eBooks, checklists en templates waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.
 

Sterk samenwerken

We leren het snelst als we samenwerken en ervaring uitwisselen. Daarom krijg je toegang tot de Digital Academy Club van Businezz Booster, waar we samen aan de slag gaan. Je kan live interageren tijdens de webinars en bij elke Challenge hoort een webinar waar je zelf vragen kan stellen aan de digitale expert.


Dit zeggen onze deelnemers

Vooral de begeleiding naar het doen was voor ons een belangrijke en zo zijn we in een korte periode sterk vooruit gegaan. Frederik was echt onze motivator en begeleider hiervoor! Toffe samenwerking!
 Barbara Goosse - AccFides
Zeer duidelijk gebracht, een echte aanrader dus! Er kwamen zaken aan bod die we zelf nog niet uitgediept hadden en toch zeer interessant bleken. En daar maken we nu ook zelf gebruik van.
Costantino Micucci - Triple A Solutions
Ik raad jullie aan om dit ook te volgen! De kwaliteit van de webinars is top, je leert echt dingen bij, krijgt heel snel antwooren op vragen en de communicatie tussen sprekers en deelnemers is top.
Nico Bruyninckx - Crelan
€ 600,-
€ 199,-

Challenge: De beste klanten aantrekken

Trek de beste klanten aan, waar je zelf het meeste waarde voor creëert, dankzij deze Challenge.


Naar concrete resultaten in 3 webinars:

  • Webinar 1: Onze Digitale Expert Frederik De Wachter legt je zeer goed uit hoe je klanten online aantrekt, beoordelingen van fans verzamelt, je gratis Google Mijn Bedrijf goed zet en je beste reviews gebruikt als magneet in je online communicatie. Je krijgt alle info, templates en een plan van aanpak zodat je meteen aan de slag kan.
  • Webinar 2: We tonen stap voor stap hoe we het doen. Zo volg je samen met collega ondernemers hoe we van goede reviews een bewuste communicatie strategie maken op onze website, je mailings en je sociale media kanalen. En waarom dat een essentiële stap is naar meer waarde voor je klanten, je zaak en je medewerkers.
  • Webinar 3: In deze webinar kan je al je vragen stellen aan Frederik, zodat we zeker zijn dat iedereen mee is en zijn doelstellingen bereikt.


Je krijgt alle lesmateriaal inclusief de syllabus, onze eBooks, checklists en templates waar je onmiddellijk mee aan de slag kan. Je kan de webinars live volgen of ze nadien bekijken en uitvoeren. En je krijgt toegang tot onze Businezz Booster Digital Academy Club, een community van ondernemers, waar je met elkaar kan praten, groepjes kan maken en over bepaalde topics en van elkaar kan leren.