Automatiseer je documentenstromen en

e-mailings met slimmere workflows

Live infosessie over optimalisatie van bedrijfscommunicatie op dinsdag 7 november!

Schrijf hier in! 


Optimaliseer je bedrijfscommunicatie: Verminder kosten en verhoog efficiëntie!

In deze live infosessie  duiken we in de wereld van documentstromen binnen een onderneming en hoe je met slimme workflows niet alleen de efficiëntie kunt verhogen, maar ook significante kosten kunt besparen. We gaan in gesprek met Thomas Verplancke van Corilus, zodat we samen kunnen leren uit de voorbeelden van deze boeiende case.


Ben jij je bewust van de directe en indirecte kosten verbonden aan je huidige documentenstromen? Veel ondernemers denken ten onrechte dat digitaliseren simpelweg betekent overschakelen naar e-mail. Maar het is zoveel meer dan dat. Samen met onze experts zullen we dieper ingaan op hoe je de huidige stromen kunt identificeren, welke handelingen geautomatiseerd kunnen worden en hoe je de communicatie aanpast op basis van de voorkeuren van je ontvangers. Of je nu communiceert met andere bedrijven of particulieren, we tonen je hoe je de stroom voorspelt, installeert en optimaliseert voor een vlotte en effectieve communicatie.


Deze live Info sessie gaat door op dinsdag 7 november om 10u. De webinar wordt gepresenteerd door Frederik De Wachter, onze digitle expert.

Wat zal je leren? 

Bewustwording van Documentstromen: Hoe identificeer je alle stromen binnen je bedrijf en waarom is dit cruciaal?

Kostenanalyse: Begrijpen van directe en indirecte kosten verbonden aan je huidige documenten- en e-mailstromen.

Digitalisering ≠ E-mail: Waarom eenvoudigweg overschakelen naar e-mail niet de oplossing is.

Automatisering in Praktijk: Voorbeelden van hoe je handmatige processen kunt vervangen en efficiëntie verhoogt.

Optimalisatie van Communicatie: Aanpassen van verzendmethoden op basis van ontvangerinfo, zoals voorkeurskanaal.

Schrijf je hier in!

Onze sprekers:

Frederik De Wachter en Gianni Boone

In juni 2017 werd Businezz Booster opgericht door een groep ervaren ondernemers met als missie om ondernemers te boosten naar betere resultaten. We brengen ondernemers bij elkaar, reiken de kennis aan  en helpen je mee naar een concrete resultaten.

Onze digitale expert Frederik De Wachter is al vier decennia betrokken bij de digitale (r)evolutie en heeft bij Businezz Booster de E-learning platformen Sterk Digitaal, Digital Broker en de Digital Academy succesvol uitgebouwd dankzij onze digitale aanpak, online communicatie en lead generatie met  intussen meer dan 60 webinars en  7.000+ deelnemers. Ook wij organiseren ons efficiënt met de juist software, tools en digitale boekhouding. We hielpen meer dan 500 ondernemers met onze  tips als Digitale Expert bij de Digitale Versnelling van Telenet. Nu delen we graag al onze kennis en gaan we samen met jou aan de slag in onze Challenges.

Wat ons écht drijft? Jou als ondernemer mee helpen naar heel concrete digitale resultaten, zodat jij je klanten nog sterker kan adviseren en dienen Zo creëer waarde voor je team, je onderneming en jezelf.


  • Concrete tips waar je onmiddellijk resultaat mee boekt
  • Op basis van onze ervaring en die van honderden collega's
  • Straal professionalisme uit en focus je op de meest waardevolle klanten
null

30 jaar

Expert in digitalisering

500+

Advies sessies

60+

Webinars voor accountants

7.000+

Deelnemers
Vooral doen!

Vooral de begeleiding naar het doen was voor ons een belangrijke en zo zijn we in een korte periode sterk vooruit gegaan. Frederik was echt onze motivator en begeleider hiervoor! Toffe samenwerking!

 Barbara Goosse - AccFides

Zeer interessant 

Zeer duidelijk gebracht, een echte aanrader dus! Er kwamen zaken aan bod die we zelf nog niet uitgediept hadden en toch interessant bleken. Van een aantal maken we nu ook zelf gebruik.

Costantino Micucci - Triple A Solutions

Fantastisch 

Ik raad jullie aan om dit ook te volgen! De kwaliteit van de webinars is fantastisch, je leert echt dingen bij, krijgt heel snel antwooren op vragen en de interactie is top.


Nico Bruyninckx - Crelan