360° Marketingaanpak: van overtuigende content tot klantenservice

Ontdek hoe je klanten aantrekt met je kennis, efficiënt content maakt en je klantenservice verhoogt met een converterende website


In deze live Infosessie van de Digital Academy leggen we je uit hoe je nu sneller en efficiënter dan ooit je kennis ontsluit, makkelijk content maakt, daardoor klanten aantrekt, je serviceniveau verhoogt en klantendata capteert tot in je klanten of beheersoftware. Mede dankzij software die AI gebruikt kan dit beter en efficiënter dan ooit tevoren.


Onze experten leggen je uit hoe je het aanpakt en zoomen samen met onze partners in op de strategie en de oplossingen waarmee je aan de slag kan. We tonen je, samen met onze partners, concrete voorbeelden aan de hand van cases. Zo leren we je onder meer hoe een website de juiste doelgroep aantrekt, geïnteresseerde klanten overtuigt en hen uitnodigt zich te registreren of vragen te stellen aan een klantgerichte chatbots die je kan laten ontwikkelen.


Wat je zal leren:

  • De waarde van content: In een wereld overspoeld met informatie, is relevantie de sleutel tot het vastleggen van de aandacht van uw doelgroep.
  • De juiste content spreekt direct tot de behoeften, wensen en pijnpunten van uw publiek, waardoor u een diepere connectie kunt maken.
  • Consistentie bouwt vertrouwen: Het consequent leveren van waardevolle content vestigt uw merk als een betrouwbare bron van informatie. Dit vertrouwen is essentieel voor het opbouwen van langdurige klantrelaties.
  • Een 360° aanpak: Door content te creëren die elk aspect van de klantreis raakt - van bewustwording tot overweging tot aankoop en daarbuiten - zorgt u voor een holistische ervaring. Dit betekent dat uw merk op elk touchpoint aanwezig is, wat resulteert in een sterkere merkherkenning en loyaliteit.
  • Versterkte klantenservice: Goede content gaat niet alleen over marketing. Het gaat ook over het ondersteunen van uw klanten na de verkoop. Door informatieve en nuttige content te bieden, kunt u veelvoorkomende vragen beantwoorden en problemen oplossen, wat leidt tot een verbeterde klantenservice.
  • SEO & zichtbaarheid: De juiste content, geoptimaliseerd voor zoekmachines, zorgt ervoor dat uw merk zichtbaar is wanneer potentiële klanten zoeken naar oplossingen die u biedt. Dit verhoogt niet alleen het verkeer naar uw website, maar zorgt samen met aandacht voor het capteren van de bezoekers tot in je CRM o beheersoftware ook voor een hogere conversie.


Deze live Info sessie is op dinsdag 10 oktober om 10u. De webinars wordt gepresenteerd door Frederik De Wachter, Gianni Boone en onze experten. Wil je je website en content inzetten om klanten aan te trekken en je klantenservice te versterken? Schrijf je dan nu gratis in!


Onze sprekers:

Frederik De Wachter en Gianni Boone

In juni 2017 werd Businezz Booster opgericht door een groep ervaren ondernemers met als missie om ondernemers te boosten naar betere resultaten. We brengen ondernemers bij elkaar, reiken de kennis aan  en helpen je mee naar een concrete resultaten.

Onze digitale expert Frederik De Wachter is al vier decennia betrokken bij de digitale (r)evolutie en heeft bij Businezz Booster de E-learning platformen Sterk Digitaal, Digital Broker en de Digital Academy succesvol uitgebouwd dankzij onze digitale aanpak, online communicatie en lead generatie met  intussen meer dan 60 webinars en  7.000+ deelnemers. Ook wij organiseren ons efficiënt met de juist software, tools en digitale boekhouding. We hielpen meer dan 500 ondernemers met onze  tips als Digitale Expert bij de Digitale Versnelling van Telenet. Nu delen we graag al onze kennis en gaan we samen met jou aan de slag in onze Challenges.

Wat ons écht drijft? Jou als ondernemer mee helpen naar heel concrete digitale resultaten, zodat jij je klanten nog sterker kan adviseren en dienen Zo creëer waarde voor je team, je onderneming en jezelf.


  • Concrete tips waar je onmiddellijk resultaat mee boekt
  • Op basis van onze ervaring en die van honderden collega's
  • Straal professionalisme uit en focus je op de meest waardevolle klanten
null

30 jaar

Expert in digitalisering

500+

Advies sessies

60+

Webinars voor accountants

7.000+

Deelnemers
Vooral doen!

Vooral de begeleiding naar het doen was voor ons een belangrijke en zo zijn we in een korte periode sterk vooruit gegaan. Frederik was echt onze motivator en begeleider hiervoor! Toffe samenwerking!

 Barbara Goosse - AccFides

Zeer interessant 

Zeer duidelijk gebracht, een echte aanrader dus! Er kwamen zaken aan bod die we zelf nog niet uitgediept hadden en toch interessant bleken. Van een aantal maken we nu ook zelf gebruik.

Costantino Micucci - Triple A Solutions

Fantastisch 

k raad jullie aan om dit ook te volgen! De kwaliteit van de webinars is fantastisch, je leert echt dingen bij, krijgt heel snel antwooren op vragen en de interactie is top.


Nico Bruyninckx - Crelan