Wil je onze digitale tips ontvangen? 

Schrijf je in en ontvang tips, E-books, cases en uitnodigingen voor gratis webinars

Ben je geïnteresseerd in de tips van onze Digital Academy? Wil je graag cases, E-books, tips en uitnodigingen voor gratis webinars ontvangen? Dan vragen we je graag om hier je opt-in te bevestigen.


Bevestig hier je opt-in

ik wil iets krijgen
Your information is safe with us

Digitale tips voor  ondernemers, van ondernemers

Ingeschreven voor onze tips & tricks? Top! We leerden uit meer dan 400 sessies en 50 webinars hoe we je als ondernemer heel concreet vooruit helpen met je digitale uitdagingen.

In juni 2017 werd Businezz Booster opgericht door een groep ervaren ondernemers met als missie om ondernemers te boosten naar betere resultaten. We brengen ondernemers bij elkaar, reiken de kennis aan  en helpen je mee naar een concrete resultaten.

Onze digitale expert Frederik De Wachter is  al vier decennia betrokken bij de digitale (r)evolutie en heeft bij Businezz Booster de E-learning platformen Sterk Digitaal, Digital Broker en de Digital Academy succesvol uitgebouwd dankzij onze digitale aanpak, online communicatie en lead generatie met  intussen meer dan 50 webinars en  5.000+ deelnemers. Ook wij organiseren ons efficiënt met de juist software, tools en digitale boekhouding. We hielpen meer dan 500 ondernemers met onze  tips als Digitale Expert bij de Digitale Versnelling van Telenet. Nu delen we graag al onze kennis en gaan we samen met jou aan de slag in onze Challenges.

Wat ons echt drijft?Jou als ondernemer mee helpen naar heel concrete digitale resultaten, zodat jij je klanten nog sterker kan adviseren en dienen Zo creëer waarde voor je team, je onderneming en jezelf.

Wat onze Digital Academy klanten zeggen

Frederik was echt onze motivator en begeleider! 
We zijn er samen in geslaagd om ons digitaal pad in kaart te brengen en een oplossing uit te rollen naar onze klanten.  Daardoor lopen we  voor op de vraag om efficiënt samen documenten te verzamelen. Vooral de begeleiding naar het doen was voor ons een belangrijke en zo zijn we in een korte periode sterk vooruit gegaan. Toffe samenwerking!!        .
Barbara Goossens AccFides
 Barbara Goosse - AccFides 
Zeer duidelijk gebracht, een echte aanrader dus!

Tijdens de webinars van DigitalBroker van de Businezz Booster Digital kwamen zaken aan bod die we zelf nog niet uitgediept hadden en toch interessant bleken. Van een aantal maken we nu ook zelf gebruik.

De webinars waren zeer duidelijk en op een aangename manier gebracht, een echte aanrader dus!

Costantino Micucci - Sidefish
Ik raad jullie aan om dit ook te volgen!

Tijdens de webinars kreeg je echt het gevoel dat je dingen zou bijleren. Het leuke eraan was dat de communicatie echt top was tussen spreker en kijkers, de communicatie tussen de volgers was ook heel top. Eenmaal je een vraag stelde kreeg je heel snel antwoord waardoor het heel interessant bleef. De kwaliteit van de webinars is ook fantastisch!


Agentschap directeur Crelan
Nico Bruyninckx - Crelan