Optimaliseer je advertentiecampagnes: Meer resultaat met minder budget
5/11/2024, 9u - 12u

  • Informatief & verduidelijkend - nu ben je helemaal mee!
  • Concreet & creatief - je kunt meteen zelf aan de slag!
  • Interactief - stel live al jouw vragen aan anderen en onze expert

  • €200 ex BTW pp
  • €100 ex BTW pp voor een eventuele 2e en 3e deelnemer van hetzelfde kantoor
  • Maximum 15 deelnemers om de kwaliteit te garanderen
  • Inschrijven

    Tools om jouw advertentiestrategieën onder controle te krijgen en echte resultaten te boeken.

    Online advertising made easy

    Zo weinig mogelijk advertentiebudget uitgeven en tegelijk waardevolle leads binnen krijgen, dat is zowat de droom van elke ondernemer. Maak gebruik van strategieën en website inzichten om efficiënt over verschillende kanalen heen te adverteren. We zetten samen een advertentieflow op die voor lange tijd automatisch kan lopen om in elk moment van de marketingfunnel de juiste mensen te bereiken.

    Inhoud

    Waarom adverteren

    Begrijp het belang van adverteren in het huidige digitale landschap. Leer waarom je zou moeten investeren in online marketing en het potentieel dat het biedt voor de groei van jouw bedrijf.


    Google vs social media advertenties

    Ontdek de verschillen tussen Google advertenties en social media advertenties. Leer wanneer en waarom je elk platform zou moeten gebruiken om jouw marketingdoelen te bereiken.

    Diepgaande media inzichten

    Krijg diepgaande inzichten in adverteren op verschillende media en beheer de creatie van advertenties op specifieke platforms zoals Facebook, Instagram, Pinterest, Reddit, TikTok, LinkedIn,… Leer precies hoe advertentiemarketing werkt en hoe je een succesvolle strategie kunt opzetten die opbrengt.

    Digital marketing advertenties

    Verken digitale marketing advertenties en het digitaal bijhouden van alle inzichten over je demografie via pixelmarketing en tracking. Begrijp hoe je jouw advertenties kunt volgen en optimaliseren om ervoor te zorgen dat ze het juiste publiek bereiken.

    Onze expert

    Noem Jantien Vanderbeke  gerust “a Jane of all marketing trades”. Met 9 jaar ervaring in strategie voor offline en online marketing, is ze van vele markten thuis. In marketing termen heet dit een T-shaped marketing profiel: een brede kennis over alles van marketing met 1 bepaalde expertise. Haar expertise ligt erin om je als ondernemer alles over marketing te laten bijleren, in begrijpbare taal.

    Schrijf je hier in