De kracht van een goede websitestructuur: Meer bezoekers, meer klanten
13/11/2024, 13u30 - 16u30

  • Informatief & verduidelijkend - nu ben je helemaal mee!
  • Concreet & creatief - je kunt meteen zelf aan de slag!
  • Interactief - stel live al jouw vragen aan anderen en onze expert

  • €200 ex BTW pp
  • €100 ex BTW pp voor een eventuele 2e en 3e collega
  • Maximum 15 deelnemers om de kwaliteit te garanderen
  • Inschrijven

    Bouw een websitestructuur die converteert en je online zichtbaarheid vergroot

    Wil je meer bezoekers en klanten via je website? Leer hoe je de juiste websitestructuur opbouwt!

    In deze opleiding ontdek je hoe je jouw website optimaal kunt structureren voor zowel zoekmachines als je bezoekers. We baseren ons op een zoekwoordanalyse om jouw ideale websitestructuur te creëren, waardoor je meer websitebezoekers aantrekt en de gebruiksvriendelijkheid van je site verhoogt. Met een goed doordachte structuur leiden we bezoekers eenvoudig naar jouw aanbod, zodat je verkoop, inschrijvingen, en contactopnames stijgen.

    Inhoud

    Wat is een goede websitestructuur?

    Ontdek het belang van een heldere en logische websitestructuur en hoe dit de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google verbetert en de ervaring van je bezoekers optimaliseert.

    Zoekwoordanalyse voor je websitestructuur

    Leer hoe je met een zoekwoordanalyse de basis legt voor je websitestructuur. We gaan aan de slag met jouw specifieke zoekwoorden om relevante pagina's op te bouwen die bezoekers aanspreken en converteren.

    Structuur per pagina optimaliseren

    Per pagina gaan we op zoek naar de meest effectieve structuur om bezoekers te informeren en aan te zetten tot actie. Van homepage tot productpagina's, we zorgen dat elke pagina bijdraagt aan je doelstellingen.

    Praktische tips voor een gebruiksvriendelijke website

    Verhoog de gebruiksvriendelijkheid van je website met concrete tips en technieken. Leer hoe je bezoekers zonder frustratie door je site leidt en hen snel naar de juiste informatie of acties brengt.

    Resultaten meten en verbeteren

    Krijg inzicht in de prestaties van je website en leer hoe je jouw structuur voortdurend kunt verbeteren voor nog betere resultaten. Gebruik data om strategische aanpassingen door te voeren en je online succes te vergroten.

    Onze expert

    Noem Jantien Vanderbeke  gerust “a Jane of all marketing trades”. Met 9 jaar ervaring in strategie voor offline en online marketing, is ze van vele markten thuis. In marketing termen heet dit een T-shaped marketing profiel: een brede kennis over alles van marketing met 1 bepaalde expertise. Haar expertise ligt erin om je als ondernemer alles over marketing te laten bijleren, in begrijpbare taal.

    Schrijf je hier in